or

Artist Munroe Martens Richter


An example of fine art by Munroe Martens Richter

Photo of Munroe Martens Richter
Biography


Går du med overvejelser om, at få malet et portræt af dig selv eller en du holder af?
 
Hos mig kan du bestille et portræt som vi i fællesskab udformer. I mit galleri 'Portræt' her på siden kan du se nogle eksempler på hvordan et portræt malet af mig ser ud og nedenfor kan du se nogle eksempler på priser. Hvert portræt er unikt og jeg kan derfor først give dig en endelig pris når vi har fundet ud af, hvad du godt kunne tænke dig. Nogle overvejelse er om det skal være fuld figur eller fra skuldrene, hvor stort lærredet skal være og om der skal males omgivelser eller er fokus udelukkende på den portrætterede?
Hvis du er tilfreds kan jeg gå i gang med maleriet efter modtagelse af et 20% depositum. Det nemmeste er som regel at jeg modtager et foto gra dig - her er det vigtigt, at det er en vellignende gengivelse af personen med det rigtige lys. Når jeg har færdiggjordt udkastet til maleriet sender jeg dig et foto og her har du til en vis grad mulighed for at indfluere den videre udvikling. Din tilbagemelding er vigtigt, især hvis der er noget som du gerne vil have ændret.
Når jeg er færdig med portrættet skal det tørre i op til et par uger før det sikkert kan blive sent til dig.
Hvis du har nogen spærgsmål eller gerne vil diskutere muligheden for at få et portræt malet er du meget velkommen til at kontakte mig via 'kontakt' fanen, skrive til mig på sociale medier eller sende mig en mail på [email protected] Jeg ser frem til at høre fra dig!
 
 
       Priseksempler
 
Et lille portræt på 20x20 cm med baggrund:  1800,-
Et dobbeltportræt på 30x42 cm uden baggrund: 6000,-
Et portræt i fuld figur på 70x55 cm med baggrund: 12000,-
 
[...]

Read the rest of this bio on the artist's website >>
Content Copyright - Munroe Martens Richter Fine Art